Skip to content
  • Twitter
  • Instagram
646 57 50 39 / 615 17 57 88
Fruits del Secà
  • Productes
    • Tots els productes
    • Les farines
    • Receptes
    • On trobar-nos?
  • Els cultius
    • Blat egipci
    • Florence Aurora
    • Blat Xeixa
    • Sègol
    • Espelta
    • Cigronet de l’Alta Anoia
    • Llentia pardina
    • Llentia vermella
    • Lli marró
    • Civada
    • Favons
  • Més…
    • Aparicions a la premsa
    • Activisme agroecològic
  • Contacte

Aparicions a la premsa

Ràdio i televisió:

  • Aparició al programa “Amb identitat” de RTVE2: El pa, l’aliment bàsic de la humanitat
  • Tall de radio del programa “Del Camp a Taula” de RadioEstel
  • Connecti.CAT – Canal Taroja Central. Cigronet de l’Alta Anoia

Premsa escrita i blogs:

  • Secció “Cultura i gastronomia” de la revista El Pou de la Gallina
  • Entrades sobre nosaltres al blog de Mengem Bages

Galeria de fotos

Tweets by FruitsdelSeca

Etiquetes

altres animals blat antic cigronet Alta Anoia cigrons cigró civada colesterol coure cremes digerible documentals ecològic farines farratge favons fruits del secà gustós llegum lleguminoses llentia llentia pardina llenties lli localització menjar nens oleaginosa on comprar pa pagesia pelada plats premsa producte català proteïna proteïna vegetal proximitat receptes remull rotació de cultius situació sopes varietat pagesa webs
 
Fruits del Secà, S.C.P. Agricultura ecològica a Sant Pere Sallavinera.
  • Twitter
  • Instagram
info@fruitsdelseca.cat