Skip to content
  • Twitter
  • Instagram
646 57 50 39 / 615 17 57 88
Fruits del Secà
  • Productes
    • Tots els productes
    • Les farines
    • Receptes
    • On trobar-nos?
  • Els cultius
    • Blat egipci
    • Florence Aurora
    • Blat Xeixa
    • Sègol
    • Espelta
    • Cigronet de l’Alta Anoia
    • Llentia pardina
    • Llentia vermella
    • Lli marró
    • Civada per farratge
    • Civada: flocs de civada
    • Favons
  • Més…
    • Aparicions a la premsa
    • Activisme agroecològic
  • Contacte

Aparicions a la premsa

Ràdio i televisió:

  • Aparició al programa “Amb identitat” de RTVE2: El pa, l’aliment bàsic de la humanitat (minut 1:51 al 4:00)
  • Tall de radio del programa “Del Camp a Taula” de RadioEstel
  • Connecti.CAT – Canal Taroja Central. Cigronet de l’Alta Anoia
  • Programa “Excel·lent – L’Anoia” d’Olot TV (minut 0:38 al 4:47)

Reportatges youtube:

  • Fruits del Secà – proveïdors de llegums de Mengem Bages i La Joviat

Premsa escrita i blogs:

  • Secció “Cultura i gastronomia” de la revista El Pou de la Gallina

Galeria de fotos

Tweets by FruitsdelSeca

Etiquetes

activisme agroecologia alternatives altres blat antic cereal cigronet Alta Anoia cigrons cigró civada coure cremes digerible documentals ecològic farines fibra floc de civada flocs fruits del secà gustós llegum lleguminoses llentia llentia pardina llenties menjar nens on comprar pa pagesia pelada plats premsa producte català proteïna proteïna vegetal proteïnes proximitat receptes remull rotació de cultius sopes varietat pagesa webs
 
Fruits del Secà, S.C.P. Agricultura ecològica a Sant Pere Sallavinera.
  • Twitter
  • Instagram
info@fruitsdelseca.cat