Skip to content
  • Twitter
  • Instagram
646 57 50 39 / 615 17 57 88
Fruits del Secà
  • Productes
    • Tots els productes
    • Les farines
    • Receptes
    • On trobar-nos?
  • Els cultius
    • Blat egipci
    • Florence Aurora
    • Blat Xeixa
    • Sègol
    • Espelta
    • Cigronet de l’Alta Anoia
    • Llentia pardina
    • Llentia vermella
    • Lli marró
    • Civada
    • Favons
  • Més…
    • Aparicions a la premsa
    • Activisme agroecològic
  • Contacte

Aparicions a la premsa

Ràdio i televisió:

  • Aparició al programa “Amb identitat” de RTVE2: El pa, l’aliment bàsic de la humanitat
  • Tall de radio del programa “Del Camp a Taula” de RadioEstel
  • Connecti.CAT – Canal Taroja Central. Cigronet de l’Alta Anoia

Premsa escrita i blogs:

  • Secció “Cultura i gastronomia” de la revista El Pou de la Gallina
  • Entrades sobre nosaltres al blog de Mengem Bages

Galeria de fotos

Tweets by FruitsdelSeca

Etiquetes

Agricultura astrié biodiversitat blat antic blat egipci blat florence aurora blat xeixa cereals cigronet Alta Anoia cigronet de l'Alta Anoia cigrons cigró comprar coure ecologia ecològic ecològica espelta farina farina de força farines forners forns gustós llavors llegum llegums llentia llentia pardina llentia vermella llenties lli marró menjar molí de pedres pa pedra de granit proteïna proximitat qualitat receptes remull rotació sostenible sègol varietat pagesa
 
Fruits del Secà, S.C.P. Agricultura ecològica a Sant Pere Sallavinera.
  • Twitter
  • Instagram
info@fruitsdelseca.cat